skip to Main Content
Limo Echte Aandachtstrekker

Limo echte aandachtstrekker

Achter de donkergetinte ramen van onze limousine kun je als passagier goed zien wat het WoW-effect van dit indrukwekkende voertuig is. Zodra de wenswielen de hoek omkomen, stoten voorbijgangers elkaar aan. Komt er een filmster aan of een regeringsleider? Want je zit niet zomaar in een limo. Dat maakt een ritje extra bijzonder. Even wanen de gasten van WoW zich in een andere wereld. Een wereld waarin de negatieve ervaringen even naar de achtergrond verdwijnen. En dat is waar we het met z’n allen voor doen. Onze donateurs, die de middelen beschikbaar stellen; onze chauffeurs, die keer op keer klaarstaan voor onze jonge gasten en het bestuur van WoW, dat zich na elke rit realiseert dat we zijn gezegend met zoveel betrokkenheid van onze achterban.
Back To Top